top of page
trøstende

Til pårørende

I gode & trygge hænder

Hos Ad-Hoc Projekt ønsker vi et samarbejde med pårørende, der bygger på dialog, gensidig respekt og forståelse for hinanden. Vi opfatter pårørende som en ressource og som en vigtig kilde til viden om borgerne.

 

Vi prioriterer at have et godt samarbejde med pårørende, både når det går godt og når noget er svært.

Vi har alle har brug for at føle sig hjemme og særligt de svageste borgere har brug for trygge og hjemlige rammer. Vores botilbud er derfor alle indrettet i hyggelige ejendomme eller villaer i grønne omgivelser.

 

Vi lægger vægt på, at husene fremstår som beboerens hjem. Hver beboer har enten sit eget værelse eller egen lejlighed med opholdsstue, soveværelse, bad og toilet samt et tekøkken. De fleste lejligheder har endvidere egen have eller altan. Alle vores botilbud har desuden fælles opholdsrum, køkken, udendørsfaciliteter med rig mulighed for forskellige aktiviteter.

Pårørende samarbejdet

Samarbejdet med pårørende tager udgangspunkt i den enkelte borgers og pårørendes behov og ønsker. Inddragelse af pårørende sker efter dialog og ønsker hos både borgere og pårørende. Hvor det er relevant deltager pårørende i gennemgangen af borgerens plan og mål på ’Individuel-plan-møder’ sammen med den kommunale sagsbehandler, medarbejdere og afdelingsleder.

På Ad-Hoc Projekts afdelinger lægger vi vægt på at have et miljø, hvor pårørende føler sig velkomne. Det er dog bedst for borgerne, at besøgene bliver aftalt i forvejen. Som pårørende er du også velkommen til at aftale et møde/en samtale efter behov.

Individuelt tilpassede rammer

Faste og meningsgivende rutiner skaber tryghed, derfor stiller vi også få og overskuelige krav tilpasset den enkeltes formåen.  Ved hjælp af de små og sikre succesoplevelser borgeren oplever hver dag, udvikler vi beboerens kompetencer, hvilket giver øget livskvalitet. I et tæt samarbejde med de pårørende bygger vi bro mellem hverdagen og familielivet.

Visitation

Er du interesseret i at høre mere om vores tilbud, drøfte muligheder eller ønsker du en målgruppevurdering, så kontakt visitationen på: sikkermail@ad-hoc-projekt.dk eller tlf. 2265 5588.

Tak for din indsendelse!

bottom of page