top of page
FOR PÅRØRENDE

I gode & trygge hænder -

Om vores pårørende samarbejde

Hos Ad-Hoc Projekt ønsker vi et samarbejde med pårørende, der bygger på dialog, gensidig respekt og forståelse for hinanden. Vi opfatter pårørende som en ressource og som en vigtig kilde til viden om borgerne. Vi prioriterer at have et godt samarbejde med pårørende, både når det går godt og når noget er svært.

Samarbejdet med pårørende tager udgangspunkt i den enkelte borgers og pårørendes behov og ønsker. Inddragelse af pårørende sker efter dialog og ønsker hos både borgere og pårørende. Hvor det er relevant deltager pårørende i gennemgangen af borgerens plan og mål på ’Individuel-plan-møder’ sammen med den kommunale sagsbehandler, medarbejdere og afdelingsleder.

På Ad-Hoc Projekts afdelinger lægger vi vægt på at have et miljø, hvor pårørende føler sig velkomne. Det er dog bedst for borgerne, at besøgene bliver aftalt i forvejen. Som pårørende er du også velkommen til at aftale et møde/en samtale efter behov.

Individuelt tilpassede rammer

Faste og meningsgivende rutiner skaber tryghed, derfor stiller vi også få og overskuelige krav tilpasset den enkeltes formåen.  Ved hjælp af de små og sikre succesoplevelser borgeren oplever hver dag, udvikler vi beboerens kompetencer, hvilket giver øget livskvalitet. I et tæt samarbejde med de pårørende bygger vi bro mellem hverdagen og familielivet.

Beboerens eget hjem

Alle mennesker har brug for at føle sig hjemme og særligt de svageste borgere har brug for trygge, vante rammer. Vores botilbud er derfor alle indrettet i hyggelige ejendomme eller villaer beliggende i grønne omgivelser.  Vi lægger derfor også vægt på, at husene er indrettede og fremstår som beboernes eget hjem.

Hver voksen beboer har egen lejlighed indeholdende en opholdsstue, soveværelse, bad og toilet og tekøkken. De fleste lejligheder har endvidere egen have eller altan.

På alle vores botilbud er der desuden fælles opholdsrum, køkken og udendørsfaciliteter der byder på mange muligheder for forskellige aktiviteter.

Visitation

Er du interesseret i at høre mere om vores tilbud, drøfte muligheder eller ønsker du en målgruppevurdering, så kontakt visitationen på: sikkermail@ad-hoc-projekt.dk eller tlf. 2265 5588.

Tak for din indsendelse!

bottom of page